" Gij hebt het om niet ontvangen, geeft het om niet "
   (Mattheus 10:8)

HOME  |  INHOUD  |  CONTACT  |  HELP    
Bijbelstudies Gratis
Christelijke boeken
Gratis
Christelijke e-boeken
Over ons
  Messages from Coworkers

 

Zo weinig respect!
Petra    [email]    ( Belgium ) 2009-05-25     Views : 5089     Touched : 733
Beste broeders en zusters,

er moet absoluut iets van mijn hart. Een tijdje geleden hadden wij in de familie een communiefeest. Dus zoals afgesproken hadden we ons verzameld bij de familie thuis om samen naar de kerk te gaan.

Het was een regelrechte ramp. Ik heb nog nooit van mijn leven zo'n mis meegemaakt! Ongelofelijk!!
De mensen die in de kerk waren hadden helemaal geen interesse in datgene wat er voor hun ogen gebeurde. Iedereen zat door mekaar te praten en niemand luisterde naar wat er gezegd werd. Ik zat daar en heb eens goed om mee heen zitten kijken, en kon maar één ding denken, wat doe ik hier?!
Ik weet dat deze kerk niet de Kerk van God was, maar dat het zo erg was dat wist ik niet.

Ik ben zo kwaad geweest, naderhand.
Johannes de Doper had gelijk toen hij iedereen voor addergebroed uitschold, die dag in die kerk was het echt niet anders.

En weet je wat het ergste was dat ze ook nog allemaal naar de communie gingen, de huichelaars. Ik had pijn in mijn hart toen ik aan God, de Heer en de Heilige Geest dacht. Wetende wat Zij voor ons hebben gedaan, dan draait je maag om.

Het heeft me de ogen geopend, broeders en zusters, er is nog ongelofelijk veel werk. Het is maar goed dat we de Heilige Geest in ons hart hebben, anders zouden we dit werk niet kunnen volhouden. Je zou de moed verliezen.

Ik heb de mensen vergeven, ze weten niet beter en zijn het slachtoffer van satan. Ze zijn vervallen aan het aardse, het materialisme, geld enz.
En wij hebben van God de opdracht gekregen deze mensen de ogen te openen, ze het evangelie van het water en de Geest te geven. We kunnen niet iedereen redden maar als we als één iemand kunnen redden dan was dat zeker de moeite waard.

Beste broeders en zusters bedankt dat ik mijn verhaal bij jullie kwijt kon.
We moeten bidden, bidden voor al deze verdwaalde schapen.
Groetjes Petra..

 

 
Free Christian Books
    Gedrukte Boekenlijst
    Over de gratis boekendienst
    Het aanvragen van gratis boeken
    FAQ

Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.