" Gij hebt het om niet ontvangen, geeft het om niet "
   (Mattheus 10:8)

HOME  |  INHOUD  |  CONTACT  |  HELP    
Bijbelstudies Gratis
Christelijke boeken
Gratis
Christelijke e-boeken
Over ons
  Over ons

 

Geschiedenis en Doel

The New Life Mission, gegrond door Dominee Paul C. Jong in 1991, is een niet-confessioneel en een niet-winstgevende missie organisatie. Het doel is, de woorden van God aan alle mensen van de wereld te preken door literaire diensten. Wij hebben honderdduizenden van gedrukte versies en E-boeken gratis verdeeld. Het hoofdkantoor is in Seoul, Korea, en er zijn vele afdelingen en samenwerkende organisaties over de hele wereld.


Diensten

Vertaling en Publicatie van gratis Christelijke e-boeken / gedrukte boeken
Literaire diensten zijn een van de meest effectieve manieren van het preken van het evangelie over de hele wereld. Dus hebben we Paul C. Jong's Christelijke Boeken Reeks in meer dan 45 belangrijke talen vertaald, en we blijven ze in vele andere talen vertalen. We verwelkomen partners in de vertalingsdienst.
Als u met ons wilt samenwerken als vertaler/corrector, klik dan alstublieft op de partnerschap knop.

Verspreiding van gratis Christelijke boeken
Volgens de Heer's geboden, "Gratis heeft u ontvangen, gratis zult u geven" (Mattheus 10:8), hebben wij weggegeven Dominee Jong's Christelijke boeken zijn gratis voor iedereen die ze lezen wilt. We zijn bereid om zoveel boeken te doneren als de partners nodig hebben en wij betalen zelfs de porto- of de verzendingskosten. We hebben honderdduizenden van gedrukte boeken gratis aan kerken gegeven, aan missie organisaties, ziekenhuizen, gevangenissen, bibliotheken, pastoors en ook aan leken in meer dan 150 landen.
U kunt ook de genade van de Heer met ons delen door deel te nemen aan onze literatuur diensten. Voelt u zich vrij om met ons samen te werken als verdeler van boeken door de partnerschap knop te klikken.


 
About Us
    Over de schrijver
    Neem onze banners
    Links
    Boekrecensies

Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.