" Gij hebt het om niet ontvangen, geeft het om niet "
   (Mattheus 10:8)

HOME  |  INHOUD  |  CONTACT  |  HELP    
Bijbelstudies Gratis
Christelijke boeken
Gratis
Christelijke e-boeken
Over ons
  Wordt onze Partner

 

Zij die willen samenwerken met The New Life Mission, kunnen zich inschrijven voor een partnerschap. Het is trouwens erg belangrijk dat u de Christelijke boeken lees en begrijp voordat u zich inschrijft voor een partnerschap. Als u de Christelijke boeken nog niet gelezen heeft, klik dan alstublieft HIER om de boeken in electronische of gedrukte vorm te bestellen.

Heeft u tenminste één van de delen van de Christelijke boeken van Eerwaarde Paul C. Jong's reeks gelezen voordat u zich voor een partnerschap inschrijft?

Ja       Nee

U kunt in onze diensten op drie manieren participeren: Boekenverdeler, Vertaler/Corrector, en Boekverdeler & Vertaler.

Indien u zich opgeeft voor een partnerschap, zullen wij u informeren of u geaccepteerd bent of niet na een kort overleg omdat partners hetzelfde geloof als ons moeten hebben, in het bijzonder tot het geloof in het doopsel van Jezus, dat het tegenbeeld is van de zaligheid.

Als u als partner geaccepteerd bent, bent u gequalificeerd om zoveel Christelijke boeken van The New Life Mission aan te vragen als u wilt om uit te delen en u kunt onze nieuwsbrieven ontvangen.

Om u in te schrijven voor een partnerschap, selecteert u de wijze waarop u onze parochie wilt helpen en u vult het "Inschrijfformulier" in.


Boekenverdeler
Vertaler of Corrector
Boekverdeler & Vertaler


Indien u reeds een partner bent, ga dan naar de Partner Zone.


 
Free Christian Books
    Gedrukte Boekenlijst
    Over de gratis boekendienst
    Het aanvragen van gratis boeken
    FAQ
Mandje

Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.