" Gij hebt het om niet ontvangen, geeft het om niet "
   (Mattheus 10:8)

HOME  |  INHOUD  |  CONTACT  |  HELP    
Bijbelstudies Gratis
Christelijke boeken
Gratis
Christelijke e-boeken
Over ons
  Veelgestelde Vragen

 

V: Ik zou graag boeken van Eerwaarde Paul C. Jong willen ontvangen. Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen of bepaalde kwalificaties hebben?

Iedereen die een postadres heeft kan onze gratis boeken bestellen, zonder enige voorwaarden.

V: Hoeveel moet ik betalen voor Paul C. Jong's Boeken?

Onze boeken zijn absoluut gratis! We betalen alle onkosten, inclusief de verschepingskosten. We zijn echter niet verantwoordelijk voor ieder vorm van belasting of heffingen die door uw land opgelegd worden voor het ontvangen van onze boeken. Momenteel worden de boeken van Paul C. Jong's Boekenreeks voor meer dan $ 10,00 per deel verkocht in grote boekenzaken. NLM geeft echter Paul C. Jong's Christelijke Boekenreeks gratis weg aan iedereen die ze wil hebben, om het ware evangelie over de hele wereld te preken.

V: Hoe kan ik mijn bestelling voor gedrukte versies van Paul C. Jong's Christelijke Boekenreeks plaatsen?

De bestellingsmethode hangt ervan af of iemand lid is of niet. Voor meer informatie, zie Hoe vraagt men Gratis boeken aan?

V: Hoeveel exemplaren kan ik per keer aanvragen?

Tenzij u een verdeler van de NLM bent, kunt u nu slechts 1 exemplaar van ieder deel aanvragen. U kunt tot maximum 2 verschillende delen tegelijkertijd aanvragen.


V: Hoe kan ik een verdeler van de NLM worden?

Indien u een verdeler van de NLM wilt worden, moet u eerst onze boeken gelezen hebben, een goed begrip ervan hebben en erin geloven. Bezoek dan onze pagina "Inschrijving voor partnerschap" Ons lidmaatschap is gratis. Vul, nadat u akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden, uw lidmaatschapgegevens in en zend dan uw registratieformulier in, de NLM zal uw aanvraag nakijken en u per email van uw aanvaarding of afwijzing
verwittigen. Als u boekverdeler bent, kunt u zoveel gedrukte boeken van Paul C. Jong's Christelijke Boekenreeks aanvragen als u nodig heeft.

V: Hoe controleer ik de verzendingsstatus van de boeken die ik heb aangevraagd?

Indien u een geregistreerd lid bent, kunt u de status controleren door naar de Partner's Zone te gaan.
Klik gewoon op de link op iedere pagina om de Partner's Zone te bezoeken. U zult dan verzocht worden u in te loggen met uw eigen gebruikersnaam en paswoord om uw account te bereiken.
Als u geen lid bent, is er echter geen manier om uw status van verzending op onze homepage te controleren. We zenden u in plaats daarvan automatische emails om u op de hoogte te houden van uw status van verzending.

V: Ik ben mijn paswoord vergeten en ik kan niet inloggen. Hoe kan ik mijn paswoord herkrijgen?

Indien u uw paswoord vergeten bent, kunt u een paswoordhint krijgen die u ingevuld heeft op uw inschrijfformulier. Bezoek onze "Partner's Zone" pagina om dit te doen.

V: Hoelang duurt het voordat de boeken geleverd zullen worden?

Het ligt eraan waar u woont en aan het postsysteem van uw land. Per luchtpost zal het gewoonlijk ongeveer een week duren, maar in het geval van een grote bestelling, zal het 2-3 maanden duren omdat het per zeepost verstuurd wordt.

V: Hoeveel internationale versies van Paul C. Jong's Christelijke Boekenreeks zijn er nu beschikbaar?

Op het moment is Paul C. Jong's Christelijke Boekenreeks in 50 belangrijke talen beschikbaar, en we zijn Paul C. Jong's Christelijke Boekenreeks constant in zelfs nog meer talen aan het vertalen om nog meer landen te bereiken.

 


 
Free Christian Books
    Gedrukte Boekenlijst
    Over de gratis boekendienst
    Het aanvragen van gratis boeken
    FAQ
Mandje

Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.