" Gij hebt het om niet ontvangen, geeft het om niet "
   (Mattheus 10:8)

HOME  |  INHOUD  |  CONTACT  |  HELP    
Bijbelstudies Gratis
Christelijke boeken
Gratis
Christelijke e-boeken
Over ons
  Boeken Recensies

 

De Tabernakel (1)
Jim Montgomerie 2009-12-14     Bekeken : 1134     Geraakt : 294
De bouw materialen van de Tabernakel werden gebruikt als de fundering van ons geloof in de evangelie van het water en de geest. De blauwe, paarse, en dieprood wol en het getweernde linnen dat gebruikt werd voor de poort van de voorhof van de Tabernakel, zegt ons de waarheid van de zaligheid, dat Jezus Christus onze Messias, naar deze aarde moest komen in de gedaante van een mens, gedoopt en gekruisigd moest worden, om ons van onze zonden te redden.

Deze vier draden werden niet alleen voor de poorten van de Tabernakel gebruikt maar ook voor de kledij van de Hogepriester en de eerste bedekkingen van de Tabernakel. Dit was Gods verbond dat Jezus Christus naar deze aarde zou komen, en ons van onze zonden zou redden door Zijn werken van de blauwe, paarse en dieprode wol te vervullen. En onze Heer hield zich aan deze belofte en heeft ons inderdaad van de zonden van de wereld gered.

Als u de diepte van de betekenis van deze vier kleuren zou begrijpen, zou er geen twijfel mogelijk zijn over de betekenis van de doopsel van Jezus en zijn bloed aan het Kruis.

Rev. Paul C. Jong heeft in dit boek een duidelijke uitleg gegeven tussen de manier van vergeving van de zonden in het Oude Testament, en het tegenbeeld van de vergeving van de zonden in het Nieuw Testament. Dit boek is niet alleen duidelijk, het is ook makkelijk te lezen en begrijpen.

De Tabernakel is een gedetailleerd portret van Jezus Christus.

Pastor & Evangelist
Jim Montgomerie
Lelystad

 

 
Free Christian Books
    Gedrukte Boekenlijst
    Over de gratis boekendienst
    Het aanvragen van gratis boeken
    FAQ

Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.