Bulgarian 7

  • ㆍISBN : 9788928231140
  • ㆍPages : 327

Коментари и проповеди за книгата Откровение - ПРИБЛИЖАВА ЛИ СЕ ВЕКЪТ НА АНТИХРИСТА, МЪЧЕНИЧЕСТВОТО, ГРАБВАНЕТО И ХИЛЯДОГОДИШНОТО ЦАРСТВО? (Ⅰ)

Paul C. Jong

След терористични нападки на 11 септември численост на посетители на уеб-сайта “www.raptureready.com", който съдържа информация за края на света, се е увеличила до повечето от 8 милиони, а според резултати на съвместно изследване от телевизионния канал CNN и списанието “TIME" повечето от 59% американци днес вярват в апокалиптичната есхатология.
В отговор на тези изисквания на времето автор дава понятно тълкувание на ключови въпроси на Книгата на Откровение, включително и на идването на Антихриста, на мъченичеството на свети, грабването, Хилядогодишното Царство, Новото Небе и Новата Земя – и всичко това във връзка с Писанието и под ръководството на Светия Дух.
Тази книга дава пълен коментар на книгата на Откровение, която е подтикната от божественото вдъхновение на проповеди на автора. Всеки, който ще прочете тази книга, ще разбере Божия замисъл относно свята, създадения от Него.

AUDIOBOOK
undefined
Due to COVID-19 and disruption to international mail service
we have temporally suspended our ‘Free Print Book service’.
In the light of this situation we are not able to mail you the books at this time.
Pray that this pandemic will end soon and the resumption of the postal service.