Bulgarian 9

  • ㆍISBN : 9788928238217
  • ㆍPages : 392

СКИНИЯТА: Подробен портрет на Исус Христос (Ⅰ)

Paul C. Jong

Как можем да разберем истината, която е скрита в скинията? Само като знаем евангелието на водата и Духа, сиреч настоящата същина на скинията, ние можем наистина да разберем и да познаем отговора на този въпрос.
В действителност, син, пурпурен и ален конци и препреден висон в портата на двора на скинията ни показват мисията на Исус Христос във времената на Новия Завет, която е спасила човечеството. По този начин, Словото на скинията в Стария Завет и Божието Слово на Новия Завет са без съмнение много тясно свързани, по същия начин както препреден висон. Но, за съжаление, тази истина през много време беше скрита от всеки търсач на истината в християнството.
Като дойде на тази земя, Исус Христос е бил кръстен от Йоан и е пролял кръвта Си на Кръста. Без да разберем и да вярваме в евангелието на водата и Духа, никой от нас никога няма да може да разбере истината, която се разкрива в скинията. Трябва да учим тази истина на скинията и да вярваме в нея вече сега. Всички ние трябва да осъзнаем и да вярваме в истината, която се разкрива в син, пурпурен и ален конци и в препреден висон в портата на двора на скинията.

AUDIOBOOK
undefined
Due to COVID-19 and disruption to international mail service
we have temporally suspended our ‘Free Print Book service’.
In the light of this situation we are not able to mail you the books at this time.
Pray that this pandemic will end soon and the resumption of the postal service.