Serbian 7

  • ㆍISBN : 8983143584
  • ㆍPages : 319

Коментари и Беседе на Књигу Откривења - ДА ЛИ ЈЕ ДОБА АНТИХРИСТА, МУЧЕНИШТВА, ВАЗНЕСЕЊА И ДОЛАСКА МИЛЕНИЈУМСКОГ ЦАРСТВА? (Ⅰ)

Paul C. Jong

Након терористичког напада 9/11, на трговачки центар на интернет страници www.raptureready.com, обезбеђене су информације о времену послетка, где се извештава са прирастом на преко 8 милиона испитаника, и сагласно заједно са прегледом из CNN и TIME, преко 59% Американаца сада верује у апокалиптичку есхатологију.

Реаговање на такве објаве о времену, аутор обезбеђује јасан приказ кључних тема из Књиге Откривења, укључујући долазак Антихриста, мучеништво светих и њихово усхићење, Миленијумско Царство, и Ново Небо и Земљу-све у контексту унутар Светог Писма и под вођством Светог Духа.

Ова књига даје стих-по-стих коментарисан по Књизи Откривења у прилогу од аутора са детаљном беседом. Свако ко чита ову књигу поимаће све Божије планове које је Бог спремио за овај свет.

Сада је време за тебе да схватих потпуно потребу да верујеш у еванђеље воде и Духа, и стога повећаш мудрост да можеш бити ослобођен од свих привремености и невоља у време послетка. Са ове две књиге, и уз веру у еванђеље воде и Духа, ти ћеш способан да надвладаш све привремености и невоље пророковане у Откривењу.

AUDIOBOOK
undefined
Due to COVID-19 and disruption to international mail service
we have temporally suspended our ‘Free Print Book service’.
In the light of this situation we are not able to mail you the books at this time.
Pray that this pandemic will end soon and the resumption of the postal service.