Romanian 7

  • ㆍISBN : 8983143126
  • ㆍPages : 313

Comentarii şi predici asupra cărţii Apocalipsa - Vine Era lui Anticrist, Martirismul, Răpirea şi Împărăţia de O Mie de ani? (Ⅰ)

Paul C. Jong

După atacurile din teroriste din 9/11 septembrie, traficul site-ului “www.raptureready.com”, un site de internet care oferă informaţii cu privire la vremurile din urmă, a raportat o creştere cu peste 8 milioane de accesări şi potrivit unui sondaj de opinie comun făcut de CNN şi TIME, peste 59% din americani cred acum în escatologia apocaliptică.

Răspunzând la astfel de cerinţe ale timpului, autorul oferă o expunere clară a temelor-cheie din Cartea Apocalipsei, inclusiv venirea Antihristului, martirismul sfinţilor şi răpirea lor, Împărăţia de o mie de ani şi Noul Cer şi Pământ, totul în contextul Scripturii întregi şi sub călăuzirea Duhului Sfânt.

Această carte oferă comentarii verset cu verset asupra cărţii Apocalipsa, suplimentate de predicile inspirate ale autorului. Oricine citeşte această carte va ajunge să înţeleagă toate planurile pe care Dumnezeu le-a plănuit pentru această lume.

 

AUDIOBOOK
undefined
Due to COVID-19 and disruption to international mail service
we have temporally suspended our ‘Free Print Book service’.
In the light of this situation we are not able to mail you the books at this time.
Pray that this pandemic will end soon and the resumption of the postal service.