Serbian 13

  • ㆍISBN : 8983147997
  • ㆍPages : 437

Paul C. Jong Духовни Раст Серија 2: Еванђеље по Матеју (Ⅱ)

Paul C. Jong

Апостол Матеј нам је рекао да је Реч Исусова изговорена свакоме у овом свету, јер је видео Исуса као Цара над царевима. Сада, Хришћани широм света, који су се родили изнова вером у еванђеље воде и Духа које ми преносимо, заиста жуде да се нахране хлебом живота. Међутим њима је теже да остваре заједништво са нама у истинитом еванђељу, јер су сви они далеко од нас.

Стога, да би испунили духовне потребе овог народа Исуса Христа, Цара над царевима, беседе у овој књизи су припремљене попут новог хлеба живота ради њих да би их прехранили у духовном расту. Аутор објављује да они који су примили ослобођење од својих грехова вером у Реч Исуса Христа, Цара над царевима, морају се хранити са Његовом чистом Речју да би одбранили своју веру и одржали своје духовне животе.

Ова књига ће обезбедити прави духовни хлеб за живот свих вас који сте постали Царев достојанствен народ путем вере. Кроз Своју Цркву и слуге, Бог ће наставити да вас снабдева са овим хлебом живота. Нека Божији благослови буду на свакоме од вас који сте се родили изнова водом и Духом, који желите да имате истинито духовно вођство са нама у Исусу Христу.

AUDIOBOOK
undefined
Due to COVID-19 and disruption to international mail service
we have temporally suspended our ‘Free Print Book service’.
In the light of this situation we are not able to mail you the books at this time.
Pray that this pandemic will end soon and the resumption of the postal service.