Serbian 15

  • ㆍISBN : 898314761X
  • ㆍPages : 345

Paul C. Jong Духовни Раст Серија 4 - Прва Јованова Посланица (Ⅱ)

Paul C. Jong

Ако сте прави Хришћанин, ви би требало да знате Божију љубав више него само апстрактно. Они који знају и верују у Исуса као свог Спаситеља морају стварно да знају Божију љубав кроз своје ослобођење од грехова које је било испуњено кроз еванђеље Речи воде и Духа. Ми треба да постанемо прави верници овог правог еванђеља да би знали Божију љубав у дубину. У овом правом еванђељу, љубав Божија се манифестује стварно сама у детаљима. Ако знамо Бога као љубав, наше знање треба да долази од Божије стварне љубави према нама која је откривена у еванђељу Истине воде и Духа. Само онда ми можемо да водимо друге до праве љубави Божије.

Апостол Јован је сведочио да је Исус Христ, онај који је дошао водом, крвљу, и Светим Духом, Спаситељ и Бог Лично. Суштина овог сведочанства је Истина ослобођења од греха, која припада води, крви, и Светом Духу.

Као што је записано у Речи Божијој, вода означава Исусово крштење које је Он примио од Јована Крститеља, и крв означава осуду коју је Он примио за све наше грехе. Изнова, евиденција нашег спасења лежи у Светом Духу, води, и крви (1 Јованова 5:8). Служба водом, крвљу, и Светим Духом јесте Божија служба кроз коју је Он ослободио грешнике од свих њихових грехова.

AUDIOBOOK
undefined
Due to COVID-19 and disruption to international mail service
we have temporally suspended our ‘Free Print Book service’.
In the light of this situation we are not able to mail you the books at this time.
Pray that this pandemic will end soon and the resumption of the postal service.