Danish 7

  • ㆍISBN : 9788928230310
  • ㆍPages : 302

Kommentarer og Prædikener over Johannes’ Åbenbaring - ER ANTIKRISTS TID KOMMET, ER MARTYRIET, GENOPSTANDELSEN OG TUSINDÅRSRIGET PÅ VEJ? (Ⅰ)

Paul C. Jong

Efter terroristernes angreb den 11. september steg trafikken på internetsiden www.raptureready.com med mere end 8 millioner hits - internetsiden indeholder information om verdens undergang. Ifølge en fælles undersøgelse foretaget af CNN og TIME tror mere end 59 % af alle amerikanere nu på apokalyptisk eskatologi.
Som svar på de spørgsmål, som er oppe i tiden, giver forfatteren en klar fremstilling af nøgletemaerne i Johannes' Åbenbaring inklusiv Antikrists tilbagevenden, helgenernes martyrium og kaldelse, Tusindårsriget og den nye Himmel og Jord - alt på baggrund af de hellige skrifters kontekst og guidet af Helligånden.
Denne bog kommenterer vers-til-vers Johannes' Åbenbaring og suppleres med forfatterens inspirerede prædikener. Enhver, som læser denne bog, vil forstå alle de planer, som Gud har med denne verden.
Det er nu, at I skal erkende det absolutte behov for at tro på evangeliet om vandet og Ånden, så at I kan få visdommen, som kan udfri jer fra alle prøvelserne og trængslerne i de sidste tider. Med disse to bøger og ved at tro på evangeliet om vandet og Ånden, vil I være i stand til at overkomme alle prøvelserne og trængslerne, som der er profeteret om i Johannes' Åbenbaring.
livre audio
undefined
En raison du COVID-19 et l'interruption du service postal international,
nous avons suspendu temporairement notre "service gratuit de livres imprimés".
Au vu de cette situation, nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer les livres actuellement.
Priez que cette pandémie cesse rapidement et que le service postal reprenne.