Danish 8

  • ㆍISBN : 9788928231195
  • ㆍPages : 414

Kommentarer og Prædikener over Johannes’ Åbenbaring - ER ANTIKRISTS TID KOMMET, ER MARTYRIET, GENOPSTANDELSEN OG TUSINDÅRSRIGET PÅ VEJ? (Ⅱ)

Paul C. Jong

De fleste kristne i dag tror på doktrinen om før-trængslernes bortrykkelse. Fordi de tror på denne falske doktrin, som lærer dem, at de bliver løftet bort før de syv års Store Trængsel kommer, lever de dovne og magelige religiøse liv. Men helgenernes bortrykkelse vil først ske, efter at de syv basuners plager er til ende, og indtil den sjette plage er helt opfyldt — det vil sige, at bortrykkelsen vil ske, efter at Antikrist er dukket op blandt globalt kaos, og de genfødte helgener bliver martyrer, og når den syvende basun lyder. Det er på den tid, at Jesus vil stige ned fra himlen, og genopstandelsen og bortrykkelsen af de genfødte helgener vil ske (1 Thess 4:16-17).
På denne dag vil alle i denne verden stå ved en skillevej i livets evige skæbne. De retfærdige, som blev født på ny ved at tro på ”evangeliet om vandet og Ånden” vil genopstå og blive bortrykkede og således blive arvinger til Tusindårsriget og Himlens evige Rige, men synderne, som ikke var i stand til at deltage i denne første genopstandelse, vil se de syv skåles straf, som Gud hælder ud, i øjnene, og de vil blive kastet ned i helvedes evige ild.
Derfor må I nu forlade alle religionernes falske doktriner og begæret og de forvirrede værdier i verden og træde ind i Guds Sande Ord. Jeg håber og beder for, at I ved at læse mine bøger om evangeliet om vandet og Ånden vil blive velsignede ved at få vasket alle jeres synder væk og ved at modtage Herrens genkomst uden frygt.

livre audio
undefined
En raison du COVID-19 et l'interruption du service postal international,
nous avons suspendu temporairement notre "service gratuit de livres imprimés".
Au vu de cette situation, nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer les livres actuellement.
Priez que cette pandémie cesse rapidement et que le service postal reprenne.