Danish 6

  • ㆍISBN : 8983142979
  • ㆍPages : 424

Guds Retfærdighed som er åbenbaret i Romerbrevet - Vor HERRE Som Bliver Guds Retfærdighed (Ⅱ)

Paul C. Jong

Ordene i denne bog vil slukke tørsten i dit hjerte. Nutidens kristne fortsætter med at leve uden at kende den sande løsning på de synder, som de dagligt begår: Ved du, hvad Guds retfærdighed er? Forfatteren håber, at du vil stille dig selv dette spørgsmål og tro på Guds retfærdighed, som åbenbares i denne bog.
Guds retfærdighed har været med evangeliet om vandet og Ånden. Men som en værdifuld skat har den i lang tid været gemt for øjnene af de religiøse og de troende. Derfor kom mange mennesker til at stole på og prale af deres egen retfærdighed i stedet for at tro på Guds retfærdighed. Kristne doktriner, som overhovedet ikke giver mening, er blevet dominerende i de troendes hjerter, som om disse doktriner indeholdt Guds retfærdighed.
Doktrinerne om Prædestination, Retfærdiggørelse og Gradvis Helliggørelse er de største kristne doktriner, som har bragt forvirring og tomhed i mange troendes sind. Men nu skal mange kristne komme til at kende Gud på ny og lære om Hans retfærdighed og fortsætte i den rette tro.
"Vor Herre, som bliver Guds retfærdighed" vil give din sjæl stor forståelse og lede den til fred. Forfatteren ønsker, at du skal besidde den velsignelse det er at kende til Guds retfærdighed. Må Guds velsignelse være med dig!

livre audio
undefined
En raison du COVID-19 et l'interruption du service postal international,
nous avons suspendu temporairement notre "service gratuit de livres imprimés".
Au vu de cette situation, nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer les livres actuellement.
Priez que cette pandémie cesse rapidement et que le service postal reprenne.