" Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε " (Κατά Ματθαίον 10:8)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  |  ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΒΟΗΘΕΙΑ    
Βιβλικές Μελέτες Δωρεάν
χριστιανικά βιβλία
Δωρεάν Χριστιανικά
Ηλεκτρονικά Βιβλία eBooks
Σχετικά με μας
  Σχετικά με μας

 

Ιστορία και Στόχος

Η Ιεραποστολή Νέα Ζωή (The New Life Mission), ιδρύθηκε από τον Αιδ. Paul C. Jong το 1991, και είναι μια μη δογματική και μη κερδοσκοπική ιεραποστολική οργάνωση. Αποβλέπει στο κήρυγμα των λόγων του Θεού σε όλους τους λαούς του κόσμου μέσω της εκδοτικής διακονίας. Έχει διανείμει δωρεάν εκατοντάδες χιλιάδων αντίτυπα τυπωμένων και ηλεκτρονικών βιβλίων. Τα κεντρικά γραφεία είναι στη Σεούλ της Κορέας και υπάρχουν πολλά γραφεία και συνεργαζόμενες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.


Διακονίες

Μετάφραση και Έκδοση δωρεάν Χριστιανικών ηλεκτρονικών και έντυπων βιβλίων.
Η εκδοτική διακονία είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους κηρύγματος του ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο. Γι' αυτό έχουμε μεταφράσει τη χείρα Χριστιανικών βιβλίων του Paul C. Jong σε περισσότερες από 45 κύριες γλώσσες, και συνεχίζουμε να τα μεταφράζουμε σε πολλές άλλες γλώσσες. Καλωσορίζουμε συνεργάτες στη μεταφραστική διακονία.
Για να συνεργαστείτε ως μεταφραστής/διορθωτής, παρακαλούμε πατήστε το πλήκτρο Συνεργασία.

Διανομή δωρεάν Χριστιανικών βιβλίων
Σύμφωνα με την εντολή του Κυρίου, «Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δώτε» (Κατά Ματθαίον 10:8), έχουμε διαθέσει δωρεάν βιβλία του Αιδ. Paul C. Jong σε όποιον θέλει να τα διαβάσει. Είμαστε έτοιμοι να δωρίσουμε όσα βιβλία χρειάζονται οι συνεργάτες μας ενώ αναλαμβάνουμε ακόμα και τα έξοδα αποστολής. Έχουμε διαθέσει δωρεάν εκατοντάδες χιλιάδες τυπωμένα βιβλία σε εκκλησίες, ιεραποστολές, οργανώσεις, νοσοκομεία, φυλακές, βιβλιοθήκες, διακονίες και επίσης σε λαϊκούς σε περισσότερες από 150 χώρες.
Μπορείτε κι εσείς επίσης να μοιραστείτε τη χάρη του Κυρίου μαζί μας συμμετέχοντας στην εκδοτική μας διακονία. Ενωθείτε μαζί μας ως διανομέας βιβλίων πατώντας το πλήκτρο Συνεργασία.


Στείλτε αυτή τη σελίδα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε έναν φίλο

 
About Us
    Για τον Συγγραφέα
    Χρησιμοποιείστε τα διαφημιστικά μας banners
    Σύνδεσμοι
    Κριτικές βιβλίων

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.