Για εμάς

Η Ιεραποστολή "Νέα Ζωή" είναι αφιερωμένη να υπηρετεί τον Κύριο με τις καλύτερες δυνατές ικανότητές της, ώστε μέσω των δωρεάν Χριστιανικών Βιβλίων της, να μπορείτε να γνωρίσετε τον Ιησού Χριστό που ήρθε από το νερό και το Πνεύμα. Βασιζόμενα στον Λόγο της Γραφής, τα δωρεάν Χριστιανικά μας Βιβλία εξηγούν με σαφήνεια την πραγματική αλήθεια με την οποία τα ανθρώπινα όντα μπορούν να γεννηθούν από το νερό και το Πνεύμα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τα βιβλία μας, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, και να μάθετε την αλήθεια που διασαφηνίζεται σε αυτά τα βιβλία. Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις εποχές του σκότους διψούν για την Αλήθεια. Ψάχνουμε και θέλουμε να συνεργαστούμε με τους στρατιώτες του Χριστού που μπορούν να χρησιμεύσουν ως φάρος για να καθοδηγήσουν αυτούς τους ανθρώπους στην δικαιοσύνη του Θεού. Με συνολικά 65 τόμους, τα δωρεάν Χριστιανική Βιβλία της Ιεραποστολής "Νέα Ζωή" είναι γεμάτα με τον Λόγο του Θεού που εξηγεί την σωτηρία της ανθρωπότητας, την χριστιανική ζωή, την ελπίδα για την Χιλιετή Βασιλεία και την Βασιλεία των Ουρανών και την αιώνια ζωή. Αυτά τα βιβλία είναι σαν ένα χωράφι όπου είναι κρυμμένοι οι θησαυροί της Βασιλείας των Ουρανών. Θέλουμε να ανακαλύψετε τον πολύτιμο θησαυρό που ονομάζεται ευαγγέλιο του ύδατος και του Πνεύματος και να αγοράσετε αυτό το χωράφι, πουλώντας όλα όσα έχετε. Θέλουμε να σας οδηγήσουμε στην δικαιοσύνη του Ιησού Χριστού μέσα από τα βιβλία μας και θέλουμε να κάνουμε μαζί σας το δίκαιο έργο του Χριστού.

Με την αύξηση των φυσικών καταστροφών, της τεχνητής νοημοσύνης και της κβαντικής πληροφορικής, ο κόσμος αυτός τώρα τρέχει γρήγορα στον τελικό προορισμό της καταστροφής, όπως ένα εκτροχιασμένο τρένο. Καμία άλλη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ ταχύτερες αλλαγές από ό,τι βλέπει τώρα. Όλα αυτά, όμως, απλώς σηματοδοτούν την αρχή των καταστροφών και των δοκιμασιών πριν την επιστροφή του Κυρίου σε αυτή τη γη. Ζώντας σε εποχές όπως αυτές, οι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να οδηγήσουν μια ακόμα πιο ταραχώδη ζωή, συνδεδεμένη σε αυτόν τον κόσμο, και ως εκ τούτου οι καρδιές τους παρασύρονται ακόμα πιο μακριά από τον Θεό. Μια μέρα, ο Αντίχριστος θα σηκωθεί για να σταθεί εναντίον του Θεού και να κυβερνήσει τον κόσμο. Επομένως, συνειδητοποιώντας ότι ζούμε τώρα στην εποχή της πνευματικής πείνας, πρέπει να πιστέψουμε στον Λόγο του Ευαγγελίου του ύδατος και του Πνεύματος που μας έδωσε ο Κύριος και να γίνουμε ο λαός Του. Όλοι όσοι ζούμε σε μια τέτοια εποχή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Ιεραποστολή "Νέα Ζωή" φωτίζει το φως της σωτηρίας. Επισημαίνει την αιτία και την σωστή απάντηση ως προς το γιατί πρέπει να σωθείτε από όλες τις αμαρτίες σας πιστεύοντας στον Ιησού Χριστό.

Η Ιεραποστολή "Νέα Ζωή" είναι αφιερωμένη να υπηρετεί τον Κύριο με τις καλύτερες δυνατές ικανότητές της, ώστε μέσω των δωρεάν Χριστιανικών Βιβλίων της, να μπορείτε να γνωρίσετε τον Ιησού Χριστό που ήρθε από το νερό και το Πνεύμα. Βασιζόμενα στον Λόγο της Γραφής, τα δωρεάν Χριστιανικά μας Βιβλία εξηγούν με σαφήνεια την πραγματική αλήθεια με την οποία τα ανθρώπινα όντα μπορούν να γεννηθούν από το νερό και το Πνεύμα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τα βιβλία μας, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, και να μάθετε την αλήθεια που διασαφηνίζεται σε αυτά τα βιβλία. Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις εποχές του σκότους διψούν για την Αλήθεια. Ψάχνουμε και θέλουμε να συνεργαστούμε με τους στρατιώτες του Χριστού που μπορούν να χρησιμεύσουν ως φάρος για να καθοδηγήσουν αυτούς τους ανθρώπους στην δικαιοσύνη του Θεού. Με συνολικά 65 τόμους, τα δωρεάν Χριστιανική Βιβλία της Ιεραποστολής "Νέα Ζωή" είναι γεμάτα με τον Λόγο του Θεού που εξηγεί την σωτηρία της ανθρωπότητας, την χριστιανική ζωή, την ελπίδα για την Χιλιετή Βασιλεία και την Βασιλεία των Ουρανών και την αιώνια ζωή. Αυτά τα βιβλία είναι σαν ένα χωράφι όπου είναι κρυμμένοι οι θησαυροί της Βασιλείας των Ουρανών. Θέλουμε να ανακαλύψετε τον πολύτιμο θησαυρό που ονομάζεται ευαγγέλιο του ύδατος και του Πνεύματος και να αγοράσετε αυτό το χωράφι, πουλώντας όλα όσα έχετε. Θέλουμε να σας οδηγήσουμε στην δικαιοσύνη του Ιησού Χριστού μέσα από τα βιβλία μας και θέλουμε να κάνουμε μαζί σας το δίκαιο έργο του Χριστού. Με την αύξηση των φυσικών καταστροφών, της τεχνητής νοημοσύνης και της κβαντικής πληροφορικής, ο κόσμος αυτός τώρα τρέχει γρήγορα στον τελικό προορισμό της καταστροφής, όπως ένα εκτροχιασμένο τρένο. Καμία άλλη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ ταχύτερες αλλαγές από ό,τι βλέπει τώρα. Όλα αυτά, όμως, απλώς σηματοδοτούν την αρχή των καταστροφών και των δοκιμασιών πριν την επιστροφή του Κυρίου σε αυτή τη γη. Ζώντας σε εποχές όπως αυτές, οι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να οδηγήσουν μια ακόμα πιο ταραχώδη ζωή, συνδεδεμένη σε αυτόν τον κόσμο, και ως εκ τούτου οι καρδιές τους παρασύρονται ακόμα πιο μακριά από τον Θεό. Μια μέρα, ο Αντίχριστος θα σηκωθεί για να σταθεί εναντίον του Θεού και να κυβερνήσει τον κόσμο. Επομένως, συνειδητοποιώντας ότι ζούμε τώρα στην εποχή της πνευματικής πείνας, πρέπει να πιστέψουμε στον Λόγο του Ευαγγελίου του ύδατος και του Πνεύματος που μας έδωσε ο Κύριος και να γίνουμε ο λαός Του. Όλοι όσοι ζούμε σε μια τέτοια εποχή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Ιεραποστολή "Νέα Ζωή" φωτίζει το φως της σωτηρίας. Επισημαίνει την αιτία και την σωστή απάντηση ως προς το γιατί πρέπει να σωθείτε από όλες τις αμαρτίες σας πιστεύοντας στον Ιησού Χριστό.

Ιστορία και Στόχος

Σύμφωνα με την εντολή του Κυρίου, «Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δώτε» (Κατά Ματθαίον 10:8), έχουμε διαθέσει δωρεάν βιβλία του Αιδ. Paul C. Jong σε όποιον θέλει να τα διαβάσει. Είμαστε έτοιμοι να δωρίσουμε όσα βιβλία χρειάζονται οι συνεργάτες μας ενώ αναλαμβάνουμε ακόμα και τα έξοδα αποστολής. Έχουμε διαθέσει δωρεάν εκατοντάδες χιλιάδες τυπωμένα βιβλία σε εκκλησίες, ιεραποστολές, οργανώσεις, νοσοκομεία, φυλακές, βιβλιοθήκες, διακονίες και επίσης σε λαϊκούς σε περισσότερες από 150 χώρες.Μπορείτε κι εσείς επίσης να μοιραστείτε τη χάρη του Κυρίου μαζί μας συμμετέχοντας στην εκδοτική μας διακονία. Μη διστάσετε να ενωθείτε μαζί μας ως Διανομέας βιβλίων, υπογράφοντας ως Συνεργάτης.


Διακονίες

Μετάφραση και δημοσίευση δωρεάν Χριστιανικών ηλεκτρονικών βιβλίων, ηχητικών βιβλίων και τυπωμένων βιβλίων

Η εκδοτική διακονία είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διάδοσης του ευαγγελίου στον κόσμο. Συνεπώς, δημοσιεύσαμε την σειρά Χριστιανικών βιβλίων του Αιδ. Paul C. Jong σε περισσότερες από 80 κύριες γλώσσες και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να οδηγήσουμε ακόμα περισσότερες ψυχές στην δικαιοσύνη του Κυρίου. Θα θέλαμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής σας στη Διακονία ως μεταφραστής και/ή διορθωτής. Εάν ενδιαφέρεστε, κάντε κλικ στο κουμπί " Σύνδεση για να γίνεις Συνεργάτης"..