Danish 7

  • ㆍISBN : 9788928230310
  • ㆍPáginas : 302

Kommentarer og Prædikener over Johannes’ Åbenbaring - ER ANTIKRISTS TID KOMMET, ER MARTYRIET, GENOPSTANDELSEN OG TUSINDÅRSRIGET PÅ VEJ? (Ⅰ)

Paul C. Jong

Efter terroristernes angreb den 11. september steg trafikken på internetsiden www.raptureready.com med mere end 8 millioner hits - internetsiden indeholder information om verdens undergang. Ifølge en fælles undersøgelse foretaget af CNN og TIME tror mere end 59 % af alle amerikanere nu på apokalyptisk eskatologi.
Som svar på de spørgsmål, som er oppe i tiden, giver forfatteren en klar fremstilling af nøgletemaerne i Johannes' Åbenbaring inklusiv Antikrists tilbagevenden, helgenernes martyrium og kaldelse, Tusindårsriget og den nye Himmel og Jord - alt på baggrund af de hellige skrifters kontekst og guidet af Helligånden.
Denne bog kommenterer vers-til-vers Johannes' Åbenbaring og suppleres med forfatterens inspirerede prædikener. Enhver, som læser denne bog, vil forstå alle de planer, som Gud har med denne verden.
Det er nu, at I skal erkende det absolutte behov for at tro på evangeliet om vandet og Ånden, så at I kan få visdommen, som kan udfri jer fra alle prøvelserne og trængslerne i de sidste tider. Med disse to bøger og ved at tro på evangeliet om vandet og Ånden, vil I være i stand til at overkomme alle prøvelserne og trængslerne, som der er profeteret om i Johannes' Åbenbaring.
Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.