Bulgarian 7

  • ㆍISBN : 9788928231140
  • ㆍPáginas : 327

Коментари и проповеди за книгата Откровение - ПРИБЛИЖАВА ЛИ СЕ ВЕКЪТ НА АНТИХРИСТА, МЪЧЕНИЧЕСТВОТО, ГРАБВАНЕТО И ХИЛЯДОГОДИШНОТО ЦАРСТВО? (Ⅰ)

Paul C. Jong

След терористични нападки на 11 септември численост на посетители на уеб-сайта “www.raptureready.com", който съдържа информация за края на света, се е увеличила до повечето от 8 милиони, а според резултати на съвместно изследване от телевизионния канал CNN и списанието “TIME" повечето от 59% американци днес вярват в апокалиптичната есхатология.
В отговор на тези изисквания на времето автор дава понятно тълкувание на ключови въпроси на Книгата на Откровение, включително и на идването на Антихриста, на мъченичеството на свети, грабването, Хилядогодишното Царство, Новото Небе и Новата Земя – и всичко това във връзка с Писанието и под ръководството на Светия Дух.
Тази книга дава пълен коментар на книгата на Откровение, която е подтикната от божественото вдъхновение на проповеди на автора. Всеки, който ще прочете тази книга, ще разбере Божия замисъл относно свята, създадения от Него.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.