Bulgarian 8

  • ㆍISBN : 9788928231546
  • ㆍPáginas : 449

Коментари и проповеди за книгата Откровение - ПРИБЛИЖАВА ЛИ СЕ ВЕКЪТ НА АНТИХРИСТА, МЪЧЕНИЧЕСТВОТО, ГРАБВАНЕТО И ХИЛЯДОГОДИШНОТО ЦАРСТВО? (Ⅱ)

Paul C. Jong

Повечето християни днес вярват в теорията на грабването пред голяма скръб. Те вярват в тази псевдотеория, която ги учи, че те ще бъдат издигнати пред настъпването на семигодишна голяма скръб, и затова водят празния религиозен живот и живеят за свое собствено задоволство.
Но грабването на светии ще настъпи само после язви на седемте гръмливи тръби следват естествения си ход, а именно когато шеста язва ще се завърши – тоест грабването ще настъпи след идването на Антихриста сред глобалния хаос и мъките на новородените светии, когато ще засвири седма тръба. Тогава сам Господ ще слезе от Небето и възкресението и грабването на новородените светии ще настъпи (1 Солунци 4:16-17).
Праведните, които са се новородили от вярата в "евангелието на водата и Духа", ще възкресят и ще бъдат взети на небето, и по такъв начин ще наследят Хилядогодишното Царство и вечното небесно царство, а грешници, които не могат да участват в това първо възкресение, ще понесат големи наказания от седемте чаши, налети от Бога, и ще бъдат хвърлени във вечния огън на пъкъла.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.