Bulgarian 9

  • ㆍISBN : 9788928238217
  • ㆍPáginas : 392

СКИНИЯТА: Подробен портрет на Исус Христос (Ⅰ)

Paul C. Jong

Как можем да разберем истината, която е скрита в скинията? Само като знаем евангелието на водата и Духа, сиреч настоящата същина на скинията, ние можем наистина да разберем и да познаем отговора на този въпрос.
В действителност, син, пурпурен и ален конци и препреден висон в портата на двора на скинията ни показват мисията на Исус Христос във времената на Новия Завет, която е спасила човечеството. По този начин, Словото на скинията в Стария Завет и Божието Слово на Новия Завет са без съмнение много тясно свързани, по същия начин както препреден висон. Но, за съжаление, тази истина през много време беше скрита от всеки търсач на истината в християнството.
Като дойде на тази земя, Исус Христос е бил кръстен от Йоан и е пролял кръвта Си на Кръста. Без да разберем и да вярваме в евангелието на водата и Духа, никой от нас никога няма да може да разбере истината, която се разкрива в скинията. Трябва да учим тази истина на скинията и да вярваме в нея вече сега. Всички ние трябва да осъзнаем и да вярваме в истината, която се разкрива в син, пурпурен и ален конци и в препреден висон в портата на двора на скинията.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.