Romanian 26

  • ㆍISBN : 9788928238804
  • ㆍPáginas : 423

Ereticii, care au urmat Păcatele lui IEROBOAM (Ⅱ)

Paul C. Jong

În Biblie, poporul Israel pretind să se închine lui Dumnezeu, dar în cele din urmă, urmând pe Ieroboam, ei s-au închinat la viţei de aur. De fapt, mai mult de 2/3 din istoria lui Israel a fost un istoric de închinare la viţei de aur, gândind că ele a fi Dumnezeu. În cele din urmă, chiar şi acum, ei continuă să trăiască fără să realizeze faptul că Isus Hristos, care a venit prin evanghelia apei şi a Duhului, este Mântuitorul lor adevărat. În ciuda a toate, există mulţi evrei care sunt în aşteptarea Mântuitorului, chiar acum.

Atunci, cum este credinţa care pretinde a lua parte în creştinism în această eră a Noului Testament? Crezi în prezent şi îl urmezi pe Dumnezeu cu o înţelegere corectă a Lui? Dacă nu, nu cumva te închini la viţei de aur cu o înţelegere greșită a lor ca Dumnezeu? Dacă ești așa, atunci trebuie să devii conştient de faptul că adori un idol înaintea lui Dumnezeu ca poporul lui Israel. Apoi, trebuie să revii înapoi şi să-l întâlnești pe Domnul care a venit prin evanghelia apei şi a Duhului. Sunt sigur că vei fi capabili să crezi în adevărul evangheliei când vei realiza cu adevărat înaintea lui Dumnezeu ce este adevărul mântuirii în evanghelia apei şi a Duhului este, nu-i așa?

Aş dori să depun mărturie înaintea voastră, adevărata credinţă şi adevărul sub titlul, “Ereticii, care urmează păcatele lui Ieroboam.” Cu orice preț, eu sper că vei fi o persoană de aceeaşi credinţă ca a mea.

 

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.