Macedonian 6

  • ㆍISBN : 9788928240210
  • ㆍPáginas : 456

Правдата Божја Која е откриена во посланието до Римјаните - Нашиот Господ Кој Станува Божја Правда (II)

Paul C. Jong

Евангелието на водата и Духот е Божјата Правда!

Зборовите во оваа книга ќе ја задоволат вашата жед во вашето срце. Денешните Христијани продолжуваат да живеат без знаењето на вистинското решение за гревовите кои што ги извршуваат секој ден. Дали знаете што е Божјата правда? Писателот се надева дека вие ќе се запрашате за ова и ќе верувате во Божјата правда која е откриена во оваа книга.
Науките на Предодредение, Оправдание и Постепеното Осветение се најголеми Христијански науки, кои донесоа заблуди и празност во душите на верниците. Но сега, многу Христијани наново ќе дојдат да го знаат Бога, да научат за Неговата правда и да продолжат во уверена вера.
„Нашиот Господ кој станува Божја Правда“ ќе ја обезбеди вашата душа со големо знаење и ќе ве води во мир. Писателот сака да вие го поседувате благословот за знаење на Божјата правда.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.