Danish 9

  • ㆍISBN : 898314372X
  • ㆍPáginas : 363

TABERNAKLET: Et Detaljeret Portræt af Jesus Kristus (Ⅰ)

Paul C. Jong

Hvordan kan vi finde sandheden, som er gemt i Tabernaklet? Kun ved at kende evangeliet om vandet og Ånden, det virkelige indhold i Tabernaklet, kan vi helt forstå og kende svaret på dette spørgsmål.
Faktisk er det således, at den purpurblå, den purpurrøde og den karminrøde tråd og det fine linned manifesteret i forgårdens portåbning viser os Jesu Kristi gerninger på Det Nye Testamentes tid, som frelste menneskeheden. På denne måde hænger ordene i Det Gamle Testamente om Tabernaklet og ordene i Det Nye Testamente tæt sammen som fint vævet stof. Men uheldigvis har denne sandhed længe været gemt bort for alle de, som søger troen i kristendommen.
Da Han kom til denne verden, blev Jesus Kristus døbt af Johannes Døber, og Han udgød Sit blod på korset. Uden at forstå og tro på evangeliet om vandet og Ånden kan ingen af os nogensinde finde sandheden åbenbaret i Tabernaklet. Vi må nu lære denne sandhed om Tabernaklet at kende og tro på den. Vi har alle brug for at indse og tro på sandheden manifesteret i den purpurblå, den purpurrøde og den karminrøde tråd i det fint vævede linned i porten til Tabernaklets forgård.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.