Croatian 6

  • ㆍISBN : 8983143746
  • ㆍPáginas : 378

Božja pravednost koja je otkrivena u Rimljanima - Naš GOSPODIN koji postaje pravednost Božja (Ⅱ)

Paul C. Jong

Riječi iz ove knjige utažit će žeđ vašeg srca. Kršćani danas žive ne znajući gdje se nalazi pravo rješenje za grijehe koje svakodnevno čine. Znadete li što je Božja pravednost? Nadam se da ćete si postaviti to pitanje te da ćete povjerovati u Božju pravednost koja je otkrivena u ovoj knjizi.

Božju pravednost otkriva nam evanđelje vode i Duha. Međutim, ona je poput dragocjenog blaga skrivena od očiju religioznih sljedbenika već dugo vremena. Posljedica toga jest da se mnogi ljudi oslanjaju na svoju pravednost i hvale se njom umjesto da vjeruju u Božju pravednost. Tako su besmislene kršćanske nauke postale dominantnim vjerovanjima u srcima vjernika, kao da se upravo u njima nalazi Božja pravednost.

Nauke o predestinaciji, opravdanju i postupnom posvećenju glavne su nauke kršćanstva, a zavele su i ispraznile duše vjernika. Sada bi, pak, mnogi kršćani trebali ponovno doći Bogu, spoznati njegovu pravednost i nastaviti osnaženi u vjeri.

«Naš Gospod koji je postao Božjom pravednošću» podarit će vašoj duši pravo razumijevanje i uvesti će ju u mir. Autor želi da posjedujete blagoslov spoznaje Božje pravednosti. Neka Božji blagoslov bude s vama!

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.