Serbian 8

  • ㆍISBN : 8983143223
  • ㆍPáginas : 386

Коментари и Беседе на Књигу Откривења - ДА ЛИ ЈЕ ДОБА АНТИХРИСТА, МУЧЕНИШТВА, ВАЗНЕСЕЊА И ДОЛАСКА МИЛЕНИЈУМСКОГ ЦАРСТВА? (Ⅱ)

Paul C. Jong

Већина Хришћана данас верује у теорију о усхићењу пре-невоља. Зато што они верују у ово лажно учење о томе да ће бити подигнути пре доласка Велике Невоље од седам година, заведени су бескорисним религиозни животима у којима задовољно живе.

Али узнесење светих ће се догодити само након недаћа од изливања седам пехара које долазе након шесте недаће, узнесење ће се догодити након што се Антихрист појави у сред глобалоног хаоса и изнова-рођени свети буду мученици, након звука седме трубе. То је време када ће Исус сићи са небеса, и васкрс и подизање изнова-рођених светих ће се догодити (1 Солуњанима 4:16-17).

У те дане, свако у овом свету ће стајати на раскршћу његове/њене вечне вере. Праведници који су рођени изнова вером у "еванђеље воде и Духа“ биће вазнети и уздигнути, и тако наступа њихово Миленијумско Царство и вечно Царство Небеско, али грешници који нису могли да учествују у овом првом вазнесењу задесиће велика казна од звука седме трубе Божије и биће бачени у вечну ватру пакла.

Стога, морате већ сада побећи од свих лажних наука и религија и похлепа и система вредности од овога света, и ући у истинити Свет Божији. Ја се надам и молим да путем читања моје серије еванђеља воде и Духа, сви будете даровани благословом прања од свих ваших грехова, и дочекате други долазак Господњи без страха.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.