Romanian 7

  • ㆍISBN : 8983143126
  • ㆍPáginas : 313

Comentarii şi predici asupra cărţii Apocalipsa - Vine Era lui Anticrist, Martirismul, Răpirea şi Împărăţia de O Mie de ani? (Ⅰ)

Paul C. Jong

După atacurile din teroriste din 9/11 septembrie, traficul site-ului “www.raptureready.com”, un site de internet care oferă informaţii cu privire la vremurile din urmă, a raportat o creştere cu peste 8 milioane de accesări şi potrivit unui sondaj de opinie comun făcut de CNN şi TIME, peste 59% din americani cred acum în escatologia apocaliptică.

Răspunzând la astfel de cerinţe ale timpului, autorul oferă o expunere clară a temelor-cheie din Cartea Apocalipsei, inclusiv venirea Antihristului, martirismul sfinţilor şi răpirea lor, Împărăţia de o mie de ani şi Noul Cer şi Pământ, totul în contextul Scripturii întregi şi sub călăuzirea Duhului Sfânt.

Această carte oferă comentarii verset cu verset asupra cărţii Apocalipsa, suplimentate de predicile inspirate ale autorului. Oricine citeşte această carte va ajunge să înţeleagă toate planurile pe care Dumnezeu le-a plănuit pentru această lume.

 

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.