Albanian 1

  • ㆍISBN : 898314162x
  • ㆍPáginas : 384

A Keni Lindur Me Të Vërtetë Prej Ujit Dhe Frymës?

Paul C. Jong

Mes shumë librave të krishterë të shkruar rreth rilindjes, ky është libri i parë i kohës sonë që predikon ungjillin e ujit dhe të Frymës në përputhje të rreptë me Shkrimet. Njeriu nuk mund të hyjë në Mbretërinë e Qiellit pa u rilindur nga uji dhe Fryma. Të rilindë do të thotë që mëkatari të shpëtohet nga të gjitha mëkatet e përjetshme duke besuar në pagëzimin e Jezusit dhe Gjakun e tij në Kryq. Le të besojmë në ungjillin e ujit dhe të Frymës dhe të futemi në Mbretërinë e Qiellit si të drejtët që nuk kanë mëkat.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.