Serbian 13

  • ㆍISBN : 8983147997
  • ㆍPáginas : 437

Paul C. Jong Духовни Раст Серија 2: Еванђеље по Матеју (Ⅱ)

Paul C. Jong

Апостол Матеј нам је рекао да је Реч Исусова изговорена свакоме у овом свету, јер је видео Исуса као Цара над царевима. Сада, Хришћани широм света, који су се родили изнова вером у еванђеље воде и Духа које ми преносимо, заиста жуде да се нахране хлебом живота. Међутим њима је теже да остваре заједништво са нама у истинитом еванђељу, јер су сви они далеко од нас.

Стога, да би испунили духовне потребе овог народа Исуса Христа, Цара над царевима, беседе у овој књизи су припремљене попут новог хлеба живота ради њих да би их прехранили у духовном расту. Аутор објављује да они који су примили ослобођење од својих грехова вером у Реч Исуса Христа, Цара над царевима, морају се хранити са Његовом чистом Речју да би одбранили своју веру и одржали своје духовне животе.

Ова књига ће обезбедити прави духовни хлеб за живот свих вас који сте постали Царев достојанствен народ путем вере. Кроз Своју Цркву и слуге, Бог ће наставити да вас снабдева са овим хлебом живота. Нека Божији благослови буду на свакоме од вас који сте се родили изнова водом и Духом, који желите да имате истинито духовно вођство са нама у Исусу Христу.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.