Croatian 8

  • ㆍISBN : 8983148039
  • ㆍPáginas : 368

Komentari i propovijedi na knjigu Otkrivenja - Da li dolazi vrijeme Antikrista, mučenja, uznesenja i tisućljetnog kraljevstva? (Ⅱ)

Paul C. Jong

Kao što je Bog zapovijedio Mojsiju da sagradi Šator sastanka u Starom zavjetu, tako Bog u Novom zavjetu od nas traži da sagradimo Svetište u svakom od naših srca kako bi se mogao nastaniti u nama. Materijal vjere s kojim možemo izgraditi svetište u našim srcima je Riječ evanđelja vode i Duha. Tim evanđeljem vode i Duha, moramo oprati sve naše grijehe i postati čisti. Rekavši nam da Mu sagradimo Svetište, Bog nam kaže da ispraznimo naša srca i vjerujemo u evanđelje vode i Duha. Moramo svi oprati naša srca i vjerovati u evanđelje vode i Duha.

Kada isperemo sav grijeh iz naših srca vjerujući u ovo evanđelje, Istina, Bog će se nastaniti u njima. Po vjeri u ovo pravo evanđelje možete izgraditi sveti Hram u svojim srcima. Vjerojatno ste neki od vas prinosili svoje molitve pokajanja kako bi očistili vaša srca, pokušavajući sami izgraditi Hramove. No, sada je vrijeme da napustite lažnu vjeru i preobrazite se obnavljajući svoj um vjerom u evanđelje vode i Duha.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.