Serbian 14

  • ㆍISBN : 8983145722
  • ㆍPáginas : 299

Paul C. Jong Духовни Раст Серија 3 - Прва Јованова Посланица (Ⅰ)

Paul C. Jong

Ако сте прави Хришћанин, ви би требало да знате Божију љубав више него само апстрактно. Они који знају и верују у Исуса као свог Спаситеља морају стварно да знају Божију љубав кроз своје ослобођење од грехова које је било испуњено кроз еванђеље Речи воде и Духа. Ми треба да постанемо прави верници овог правог еванђеља да би знали Божију љубав у дубину. У овом правом еванђељу, љубав Божија се манифестује стварно сама у детаљима. Ако знамо Бога као љубав, наше знање треба да долази од Божије стварне љубави према нама која је откривена у еванђељу Истине воде и Духа. Само онда ми можемо да водимо друге до праве љубави Божије.

Апостол Јован је сведочио да је Исус Христ, онај који је дошао водом, крвљу, и Светим Духом, Спаситељ и Бог Лично. Суштина овог сведочанства је Истина ослобођења од греха, која припада води, крви, и Светом Духу.

Као што је записано у Речи Божијој, вода означава Исусово крштење које је Он примио од Јована Крститеља, и крв означава осуду коју је Он примио за све наше грехе. Изнова, евиденција нашег спасења лежи у Светом Духу, води, и крви (1 Јованова 5:8). Служба водом, крвљу, и Светим Духом јесте Божија служба кроз коју је Он ослободио грешнике од свих њихових грехова.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.