Albanian 3

  • ㆍISBN : 8983142014
  • ㆍPáginas : 348

Fryma e Shenjtë që qëndron brenda meje - Një mënyrë e sigurt që ju të merrni Frymën e Shenjtë

Paul C. Jong

Në krishtërim, çështja më e rëndësishme që diskutohet është shpëtimi nga mëkatet dhe banimi i Frymës së Shenjtë në njeriun. Megjithatë, pak njerëz kanë njohuri të saktë mbi këto dy tema. Sidoqoftë, njerëzit në të vërtetë thonë se besojnë në Jezus Krishtin ndërsa nuk e njohin shpengimin e vërtetë dhe Frymën e Shenjtë.  A e njihni ungjillin e vërtetë që ju bën të merrni Frymën e Shenjtë? Nëse dëshironi t’i kërkoni Perëndisë për banimin e Frymës së Shenjtë në ju, atëhere së pari duhet të njihni ungjillin e ujit dhe të Frymës dhe të keni besim në të. Ky libër me siguri do t’i udhëheqë të gjithë të krishterët në mbarë botën për të marrë Frymën e Shenjtë nëpërmjet faljes së mëkateve të tyre.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.