Albanian 2

  • ㆍISBN : 8983147504
  • ㆍPáginas : 316

Kthim në ungjillin e ujit dhe të Frymës

Paul C. Jong

Le t’i kthehemi ungjillit të ujit dhe të Frymës. Teologjia dhe doktrinat vetë nuk mund të na shpëtojnë. Megjithatë, shumë të krishterë akoma i ndjekin ato dhe si vazhdim nuk mund të rilinden. Ky libër na tregon qartë se çfarë gabimesh kanë bërë teologjia dhe doktrinat dhe si të besojmë në Jezusin në mënyrën më të drejtë.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.