Macedonian 1

  • ㆍISBN : 8983141344
  • ㆍPáginas : 415

Дали Cте Bие Hавистина Поново Pодени од Bода и Дух?

Paul C. Jong

Измеѓу многуте христијански книги, ова е првата книга на нашето време која го поучува евангелието на водата и Духот во стриктна согласност со Светото Писмо. Луѓето не можат да влезат во Царството Божјо без да бидат прво поново родени од вода и Дух. Да се биде поново роден значи грешникот да биде спасен од сите негови/нејзини доживотни гревови преку верата во крштевањето на Исус и крвта на Исус на Крсот. Ајде да веруваме во евангелието на водата и Духот и да влеземе во Царството Божјо како праведни кои се безгрев.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.