Macedonian 3

  • ㆍISBN : 9788928200122
  • ㆍPáginas : 399

Cвемиом Дух кој Лребива во Mене - Најбезбедниот Начин за Вас да Го Примите Светиот Дух

Paul C. Jong

Во Христијанството, најчесто дискусиран предмет е спасението од сите гревови и пребивањето на Светиот Дух. Меѓутоа, малку луѓе го имаат точното знаење на овие предмети. Сепак, во реалност луѓето велат дека тие веруваат во Исус Христос додека тие се во незнаење за вистинското искупение и Светиот Дух.  Дали го знаете вистинското евангелие кое ве прави вас да го примите Светиот Дух? Ако сакате да го прашате Бога за пребивањето на Светиот Дух, тогаш вие мора прво да верувате во евангелието на водата и Духот и да имате вера во него. Оваа книга сигурно ќе ги води сите Христијани ширум светот да го примат Светиот Дух преку искупението на сите нивни гревови.

Audiolivro
undefined
Devido ao COVID-19 e à interrupção do Serviço de Correio Internacional,
suspendemos temporariamente o nosso 'Serviço de Impressão Gratuita de Livros'.
Diante dessa situação, não podemos enviar os livros para você neste momento.
Ore para que esta pandemia termine em breve e retorne o serviço postal.