Cărți creștine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul și Apocalipsa lui Ioan

Acasă  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
  Declarație de credință

 

Credem că Biblia, ce conține doar Vechiul și Noul Testament, este verbal inspirată de către Duhul Sfânt, este infailibilă în manuscrise originale și este Cuvântul neschimbător și autoritar al lui Dumnezeu.

Credem că singurul Dumnezeu trinitar există etern în trei persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Credem că Adam, creat după chipul lui Dumnezeu, a fost ispitit de Satan, conducătorul acestei lumi și a căzut. Datorită păcatului lui Adam, toți oamenii au vina imputată asupra lor și au nevoie să fie regenerați de către Duhul Sfânt, pentru Mântuire.

Credem că Isus Hristos este Dumnezeu, a fost născut dintr-o virgină, botezat de Ioan Botezătorul, în Râul Iordan, crucificat ca Miel al lui Dumnezeu, a înviat din morți și S-a ridicat la Cer, unde este slăvit la dreapta Tatălui.

Credem că mântuirea constă în ștergerea păcatului, imputarea neprihănirii lui Dumnezeu și darul vieții veșnice, primite doar prin credință, în afara faptelor.

Credem că întoarcerea lui Isus Hristos este iminentă și că va fi vizibilă și personală.

Credem că cei mântuiți vor fi ridicați la vieță veșnică și binecuvântare în cer și că cei nemântuiți vor fi ridicați în iad, la pedeapsă veșnică și conștientă.

Credem că biserica, corpul lui Hristos costă doar din cei care sunt născuți din nou, care sunt botezați de Duhul Sfânt în Hristos, la timpul regenerării, pentru care acum El face intermedierea în Cer și pentru care El va reveni.

Credem că Hristos a poruncit bisericii să se ducă la toate națiunile și să predice evanghelia fiecărei persoane, botezându-I și învățându-I pe cei care cred.


Versiunea de tipărire   |   Trimite prin email această pagină de site unui prieten

 
Bible studies
    Predici
    Declarație de credință
    Ce este evanghelia?
    Termeni biblici
    ÎFP despre Credința creștină

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.