Cărți creștine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul și Apocalipsa lui Ioan

Acasă  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
  Ajutor

 

Cum să te înregistrezi ca peartener al nostru

Becoming our partners means that you are actually working with The New Life Mission to spread the gospel in your own country. A thorough examination of your faith and its assessment are therefore necessary, and after being approved, you must work with us in our literature missionary works in a continuously trusting relationship.

Dacă dorești să te înregistrezi ca partener al Misuinii Noua Viață, ar trebui să urmezi următorii pași:

 1. Trebuie mai întâi să citești cărțile creștine (tipărite sau electronice) oferite gratuit de Misiunea Noua Viață, să cunoști și să crezi în toate conținuturile sale.

 2. Trebuie să fii de acord cu termenii de înțelegere, specificate de Misiunea Noua Viață. Dacă dorești să vezi termenii pentru fiecare tip de partener, apasă pe link-urile de mai jos.

  - Termeni de înțelegere pentru distribuitori
  - Termeni de înțelegere pentru traducători sau corectori
  - Termeni de înțelegere pentru traducători și corectori

 3. Trebuie să completezi și să depui înregistrarea de membralitate a Misiunii Noua Viață, cât de cinstit posibil.

  Posibilii aplicanți trebuie să ne ofere drese de email corecte și materiale precise, pentru cele trei întrebări pe care le are Misiunea Noua Viață. Toate aceste materiale ne vor fi foarte de ajutor să determinăm dacă sunteți calificați în mod potrivit de a deveni partenerul nostru.

 4. Formularul de înregistrare a membralității va fi examinat de Echipa de management al parteneriatului și se va lua o decizie de aprobare a membralității tale, și vei fi notificat prin email, în timp de cel târziu 10 zile.Declarația distribuitorului

 1. Distribuitorii de carte trebuie să facă tot posibilul ca distribuitori voluntari ai cărților gratuite ale Misiunii Noua Viață, fiind de acord că evanghelia apei și a Duhului este evanghelia adevărată biblică.

 2. Distribuitorii de carte, în bună creință, oferă cărțile MNV sufletelor din zona sa, în mod absolut gratuit și nu au voie să le vândă sub nici o împrejurare.

 3. Distribuitorii de carte nu pot solicita MNV rambursare pentru cheltuielile de mai departe, care se ridică de la tarif, sau orice alte cheltuieli ce rezultă din distribuirea cărților.


declarația traducătului/corectorului

 1. Voi traduce/corecta seriile de carte creștină ale lui Paul C. Jong, în limba maternă, consimțind că evanghelia apei și a Duhului este evanghelia apei și a Duhului, este adevărata evanghelie biblică.

 2. În timp ce traduci/corectezi textul, nici nu voi abravia conținuturile, și nici nu îmi voi adăuga gândurile la aceasta.

 3. Voi traduce/corecta cartea (cărțile) cu corectitudine, potrivit regulilor și voi depune traducerea sub forma stabilită, potrivit programului stabilit dinainte.

 

Declarația distribuitorului/traducătorului

 1. Voi face tot ce voi putea ca distribuitor voluntar al cărților gratuite ale Misiunii Noua Viață, consimțind că evanghelia apei și a Duhului este evanghelia adevărată biblică.

 2. În bună credință, voi dărui cărțile MNV sufletelor din zona mea, absolut gratuit, și nu le voi vinde sub nici o împrejurare.

 3. Nu voi solicita MNV rambursare pentru cheltuielile de mai departe, care se ridică de la tarif, sau orice alte cheltuieli ce rezultă din misiunile de distribuire .

 4. Voi traduce/corecta seriile de carte creștină ale lui Paul C. Jong, în limba maternă, consimțind că evanghelia apei și a Duhului este evanghelia apei și a Duhului, este adevărata evanghelie biblică.

 5. În timp ce voi traduce/corecta textul, nici nu voi abravia conținuturile, și nici nu îmi voi adăuga gândurile la aceasta.

 6. Voi traduce/corecta cartea (cărțile) cu corectitudine, potrivit regulilor și voi depune traducerea sub forma stabilită, potrivit programului stabilit dinainte.

 7. Nu voi solicita compensație suplimentară, în afara onorariului de traducere, consimțit la început.


Înapoi la pagina de ajutor


  Trimite prin email această pagină de site unui prieten

 

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.