Cãrþi creºtine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul ºi Apocalipsa lui Ioan

Acasã  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cãrþi creºtine gratuite cãrþi electronice creºtine gratuite Despre noi
 Carte tipãritã abolut GRATUITã
- Ediþia nr. 2 în limba Danezã

 


VEND TILBAGE TIL EVANGELIET OM VANDET OG ÅNDEN

 

Kommentar

Denne ene bog vil beskytte dig mod alle Satans kneb i nutidens kristendom og føre dig til Evangeliet om Vandet og Ånden og dets forbløffende velsignede verden.

Beskrivelse

Jeg er overbevist om, at originalitet er den egentlige værdi af ikke skønlitterære værker. Pastor Paul C. Jongs bøger er absolut originale. De er de første bøger i vor tid, som afslører hemmeligheden omkring Jesu dåb af Johannes Døber. I den tidlige kirkes første to århundreder fejrede man ikke jul. De kristne i den tidlige kirke såvel som Jesu apostle fejrede kun den sjette januar som den dag, hvor Jesus blev døbt af Johannes Døber i Jordanfloden. Hvorfor lagde de så stor vægt på Jesu dåb i deres tro? Pastor Paul C. Jongs bøger giver det korrekte svar på dette spørgsmål. Og svaret er selve nøglen til kristendommen i den apostolske tradition. Hovedemnet i hans bøger er gennemgående hemmeligheden vedrørende Jesu dåb og evangeliet om vandet og Ånden (Joh 3:5). Det er ikke et bi-spørgsmål i kristelig henseende, men alle kristnes væsentlige omdrejningspunkt. Hans bøger er et hundrede procent bibelske og fornuftige, og de vil være årsag til en fantastisk vækkelse i de kristne, som kun er kristne af navn, når de opdager Evangeliet om vandet og Ånden. Budskabet i denne bog vil være et ufejlbarligt redskab for mange af Bibelens sandhedssøgere.

Forlæggeren

Paul C. Jong har prædiket evangeliet om vandet og Ånden over hele verden i mere end tyve år. Han har også offentliggjort dusinvis af værdifulde kristne bøger, og hans hovedværker er blevet oversat til mere end 25 sprog. Hans budskab er så stærkt og åndrigt, at de fleste af hans læsere er blevet meget imponerede og kan fødes på ny. Hans bøger vil ganske sikkert lede folk til at blive født på ny. I denne bog går han i dybden med evangeliet om vandet og Ånden og giver en teologisk forklaring.


  Trimite prin email aceastã paginã de site unui prieten

 
Free Christian Books
    Listã de carte tipãritã
    Danezã ediþia 2
 
 • Despre aceastã carte
 •  
 • Tabela de conþinut
 •     Despre serviciul de carte gratuitã
      Cum sã ceri cãrþi gratuite?
      ÎFP
  Vezi
  coº
   

     
  Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.