Cărți creștine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul și Apocalipsa lui Ioan

Acasă  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
  Întrebări Frecvent Puse

 

Î : Mi-ar plăcea să primesc cărțile Rev. Paul C. Jong. Mi se cere vreo calificare sau condiții?

Oricine cu o adresă poștală poate comanda cărțile noastre gratuite, fără nici o condiție.

Î : Cât plătesc pentru a primi cărțile creștine ale lui Paul C. Jong?

Cărțile noastre sunt absolut gratuite! Noi plătim toate chletuielile, inclusiv cheltuielile poștale. Noi nu suntem responsabili, totuși, pentru nici o taxă impusă de țara, la primirea cărților. În mod curent, seriile de carte creștină ale lui Paul sunt vândute la peste 10.00$ per copie în librăriile principale. Totuși, MNV oferă gratuit seriile de carte creștină ale lui Paul C. Jong, oricărui le dorește, pentru a predica evanghelia adevărată în întreaga lume.

Î : Cum comand versiunile tipărite din seriile de carte creștină ale lui Paul C. Jong ?

Metodele de comandă variază, depinde dacă cel care comandă este membru sau nu. Pentru informații mai detaliate, vezi Cum să soliciți cărți gratuite.

Î : Câte copii pot să solicit, pentru prima dată?

Dacă nu ești un distribuitor al MNV, poți solicita în prezent doar 1 copie din fiecare titlu. Poți solicita până la maxim 2 titluri diferite, o singură dată.


Î : HCum devin un distribuitor al MNV?

Dacă v-ar plăcea să deveniți un distribuitor al MNV, trebuie mai întâi să fi citit cărțile noastre, să le înțelegeți clar și să credeți în ele. Apoi, vizitați pagina noastră "Înscrie-te pentru parteneriat." Membralitatea este gratuită. Când sunteți de acord cu termenii și condițiile membralității noastre, intrați infirmațiile pentru membralitate și depuneți-vă formularul de înregistrare, MNV va evalua depunerea d-voastră și vă va notifica asupra acceptării (sau respingerii) d-voastră , prin email.
Odată ce ați devenit un distribuitor de carte, puteți solicita și primi câte cărți tipărite ale lui Paul C. Jong, câte aveți nevoie.

Î : Cum verific statutul cărților pe care le-am solicitat?

Dacă sunteți un membru înregistrat, puteți verifica statutul, ducându-vă la "Zona Partenerului."
Simplu, apăsați pe link-ul oricărei pagini, pentru a vizita "Zona Partenerului." Veți fi trimiși să vă înregistrați cu identitatea și parola d-voastră, pentru a ajunge în contul d-voastră.
Dacă nu sunteți membru, totuși, nu este nici o modalitate de a vă verifica statutul expedierii. În schimb, noi trimitem email-uri automate pentru a vă reînnoi statutul expedierii.

Î : Mi-am uitat parola și nu pot să mă înregistrez. Cum pot să-mi recapăt parola?

Dacă vă uitați parola, puteți obține o sugerare a parolei, din ceea ce ați scris în formularul de înscriere. Vizitați "Zona Partenerului" pentru a face astfel.

Î : Cât timp ia ca, cărțile pe care le-am solicitat să-mi fie expediate?

Depinde de unde locuiți și de sistemul poștal din țara d-voastră. Par avion, de obicei ia aproximativ o săptămână, dar în cazul unei comenzi mari, ia 2-3 luni, deoarece sunt trimise prin poșta la suprafață.

Î : Câte ediții internaționale din seriile de carte ale lui Paul C. Jong sunt acum valabile?

În acest moment, seriile de carte ale lui Paul C. Jong sunt acum valabile în 50 de limbi majore și traducem în mod constant seriile de carte creștină ale lui Paul C. Jong, în chiar mai multe limbi, pentru a ajunge la toate națiunile.

 


  Trimite prin email această pagină de site unui prieten

 
Free Christian Books
    Listă de carte tipărită
    Despre serviciul de carte gratuită
    Cum să ceri cărți gratuite?
    ÎFP
Vezi
coș
 

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.