" Бесплатно сте добили, бесплатно дајте "
(Матеј 10:8)

ОСНОВИЦА  |  МАПА САЈТА  |  КОНТАКТ  |  ПОМОЋ    
Библијске Студије Бесплатне Хришћанске Књиге Бесплатне хришћанске еКњиге О нама
  Учестало Постављана Питања

 

П : Ја бих да примим књиге Поштованог Пола Ц. Јонг-а. Има ли било каквих квалификација или услова који се траже од мене?

Свако са послатом адресом може наручити наше бесплатне књиге, без икаквог услова.

П : Колико ћу Ја платити за примљене Хришћанске Књиге Пол Ц. Јонг-а?

Наше књиге су потпуно бесплатне! Ми плаћамо све трошкове укључујући и превоз товара. Ми нисмо одговорни, међутим, за неке таксе уведене од стране ваше државе при примању књига. Тренутно, Полова Серија Хришћанских Књига је продата за више од $10.00 по примерку у главним књижарама. Међутим, МНЖ пружа Пол Ц. Јонгов-у Серију Хришћанских књига бесплатно за сваког ко то хоће, све у циљу проповеди истинског еванђеља широм света.

П : Како да направим поруџбину штампане верзије Пол Ц. Јонг-ове Серије Хришћанских Књига?

Метод поручивања варира зависно од тога да ли је неко члан или не. За више детаљних информација, погледајте Како Тражити Бесплатне Књиге.

П : Како могу да тражим више примерака у исто време?

Уколико нисте дистрибутер МНЖ, ви можете за сада тражити само 1 примерак за сваки наслов. Ви можете тражити максимално 2 различита наслова одједном.


П : Како могу постати дистрибутер МНЖ?

Ако желите да постанете дистрибутер МНЖ, ви морате најпре да читате наше књиге, јасно их разумете, и верујете у њих. Тада посетите нашу страну "Упис у партнерство." Наше чланство је бесплатно. Када прихватите термине и услове за наше чланство, унесите ваше чланске информације, и предајте вашу регистрациону форму, МНЖ ће прегледати вашу пријаву и обавестити вас о вашем прихватању (или одбијању) путем имејла.
Једном када постанете дистрибутер, ви можете тражити и примити много штампаних књига Пол Ц. Јонгове Серије Хришћанских Књига уколико вам је потребно.

П : Како могу да проверим статус отпреме књига које сам тражио?

Ако сте регистровани члан, ви можете да проверите статус одласком на "Партнерска Зона."
Једноставно кликнете на линк било које стране за посету "Партнерска Зона." Ви ћете бити обавештени да упишете ваш сопствени ID и лозинку да би приступили вашем налогу.
Ако нисте у чланству, међутим, нема начина да проверите отпрему на нашој основној страни. Уместо тога, ми шаљемо аутоматски имејл да би потврдили статус отпреме за вас.

П : Ја сам заборавио моју лозинку и не могу да се пријавим. Како могу да обновим моју лозинку?

Ако заборавите лозинку, можете добити лозинку саветовањем кроз форму за приступ. Посетите нашу страну "Партерска Зона" да би то учинили.

П : Колико је потребно да књиге које сам ја тражио пристигуну до мене?

То зависи од места где сте и поштанског система у вашој земљи. Авионом, то обично буде отприлике за седмицу, али у случају веће поруџбине, требаће 2-3 месеца ако је она послата копненом поштом.

П : Колико има пуно интернационалних издања Пол Ц. Јонг-ове Серије Хришћанских Књига сада расположиво?

У ту сврху, Пол Ц. Јонг-ова Серија Хришћанских Књига је сада расположива на 51 главних језика, и ми константно преводимо По. Ц. Јонг-ову Серију Хришћанских Књига на што више језика за сваку нацију.

 


 

 
Free Christian Books
    Листа Штампаних Књига
    Сервис бесплатних књига
    Како тражити бесплатне књиге ?
    Учестала питања
Изглед
Корпе
 

   
Ауторско право © 2001 - 2019 The New Life Mission. СВА ПРАВА задржана.