Macedonian 3

  • ㆍISBN : 9788928200122
  • ㆍPages : 399

Cвемиом Дух кој Лребива во Mене - Најбезбедниот Начин за Вас да Го Примите Светиот Дух

Paul C. Jong

Во Христијанството, најчесто дискусиран предмет е спасението од сите гревови и пребивањето на Светиот Дух. Меѓутоа, малку луѓе го имаат точното знаење на овие предмети. Сепак, во реалност луѓето велат дека тие веруваат во Исус Христос додека тие се во незнаење за вистинското искупение и Светиот Дух.  Дали го знаете вистинското евангелие кое ве прави вас да го примите Светиот Дух? Ако сакате да го прашате Бога за пребивањето на Светиот Дух, тогаш вие мора прво да верувате во евангелието на водата и Духот и да имате вера во него. Оваа книга сигурно ќе ги води сите Христијани ширум светот да го примат Светиот Дух преку искупението на сите нивни гревови.

Audiolibros
undefined
Debido a COVID-19 y la interrupción del servicio de correo internacional,
hemos suspendido temporalmente nuestro "Servicio de Libros Impresos Gratis".
A la luz de esta situación no podemos enviarle los libros por correo en este momento.
Oren para que esta pandemia termine pronto y por la reanudación del servicio postal.