Search

LIBROS IMPRESOS,
ELECTRÓNICOS Y EN AUDIO GRATIS

El Evangelio del agua y el Espíritu

[Nederlands-Korean] BENT U WERKELIJK WEDERGEBOREN UIT HET WATER EN DE GEEST?(Ⅰ)-당신은 진정 물과 성령으로 거듭났습니까?(Ⅰ)
  • ISBN979-11-90468-35-0
  • Páginas342

Holandés-Coreano 1-1

[Nederlands-Korean] BENT U WERKELIJK WEDERGEBOREN UIT HET WATER EN DE GEEST?(Ⅰ)-당신은 진정 물과 성령으로 거듭났습니까?(Ⅰ)

Rev. Paul C. Jong

INHOUD

Deel Eén – Preken
1. Wij Moeten Eerst Onze Zonden kennen om Verlost te worden (Marcus 7:8-9, 20-23)
2. Menselijke Wezens zijn Geboren Zondaars (Markus 7:20-23) 
3. Als We Dingen volgens de Wet Doen, Kan Ons Dat Redden? (Lukas 10:25-30)
4. De Eeuwige Verlossing (Johannes 8:1-12)
5. Het Doopsel van Jezus en de Verzoening van Zonden (Matthëus 3:13-17)
 
(Dutch) 
Het hoofdonderwerp van deze titel is “wedergeboren worden uit het water en de Geest.” Het heeft de originaliteit over het onderwerp. Met andere woorden, dit boek vertelt ons duidelijk wat wedergeboren worden is en hoe we wedergeboren kunnen worden uit het water en de Geest in strikte overeenstemming met de Bijbel. Het water symboliseert het doopsel van Jezus in de Jordaan en de Bijbel zegt dat al onze zonden aan Jezus werden doorgegeven toen Hij gedoopt werd door Johannes de Doper. Johannes de Doper was de vertegenwoordiger van de hele mensheid en een afstammeling van Aaron de Hogepriester. Aaron legde zijn handen op het hoofd van de zondebok en gaf er op de Grote Verzoendag alle jaarlijkse zonden van de Israëlieten aan door. Het is een tegenbeeld van de goede dingen die komen gaan. Het doopsel van Jezus is het tegenbeeld van het opleggen van handen. 
Jesus werd gedoopt in de vorm van het opleggen van handen in de Jordaan. Dus nam Hij alle zonden van de wereld weg door Zijn doopsel en werd gekruisigd om voor de zonden te betalen. Maar de meeste christenen weten niet waarom Jesus door Johannes de Doper in de Jordaan werd gedoopt. Jezus’ doopsel is het sleutelwoord van dit boek en het onmisbare deel van het evangelie van het water en de Geest. We kunnen alleen wedergeboren worden door in het doopsel van Jezus en Zijn Kruis te geloven.
 
(Korean)
오늘 날의 시대적 상황은 늦은 비의 시대라고 말할 수 있다. 예수님은 이 시대에 사는 인류에게 주님의 구원의 사역의 완성인 물과 성령의 복음을 전파하기를 원하고 계신다. 지금도 많은 사람들이 물과 성령으로 거듭나는 진리에 대해 잘 모르고 있기에 저자는 이 책에서 예수님의 세례와 십자가의 연결성이 불가분 관계였다고 말하고 있다.  이 책에 적혀 있는 하나님의 진리의 말씀은 전세계 모든 기독교인들을 ‘물과 성령의 복음’ 안으로 인도해 줄 것이다.
 
 Next 
Dutch 2: KEER TERUG NAAR HET EVANGELIE VAN HET WATER EN DE GEEST
 
Bajar Libro Electronico
PDF EPUB
Audiolibros
Audiolibros

Libros relacionados con este título